Bemærkning om sprogversioner: Alle sprogversioner af dette dokument har samme gyldighed.
Slet din SwipelyNews-konto og dine data
Gældende fra: 8. oktober 2026 (2026-10-08) · Senest opdateret: 8. oktober 2026
Denne side gælder SwipelyNews-appen (iOS og Android) fra SwipelyNews (se Hvem står bag SwipelyNews). Du kan til enhver tid slette din konto eller dine gæstedata, hvis du aldrig har oprettet en konto. Det er gratis og træder i kraft med det samme.
Mulighed 1: i appen (hurtigst)
- Åbn SwipelyNews, og gå til fanen Profil.
- Tryk på tandhjulet for indstillinger (øverst til højre).
- Rul helt ned, og tryk på Slet konto (hvis du har en konto) eller Slet mine data (hvis du aldrig har logget ind og bruger appen som gæst).
- Tjek, hvad der bliver slettet, og bekræft.
- Hvis du loggede ind med Apple, bliver du bedt om at bekræfte med Apple, så vi også kan tilbagekalde SwipelyNews' adgang til dit Apple-id.
- Færdig. Du ser en bekræftelse, og appen vender tilbage til velkomstskærmen.
Mulighed 2: via e-mail (du behøver ikke at geninstallere appen)
- Hvis du har en konto: skriv til support@swipelynews.com (emne: "Privacy request") fra din kontos e-mailadresse med emnet "Delete my account". For at beskytte dig kan vi sende en bekræftelseskode til den adresse, før vi sletter noget. Vi bekræfter, når det er gjort, senest inden for 30 dage (normalt meget hurtigere).
- Hvis du er gæst: gæstedata er ikke knyttet til en e-mailadresse, så vi kan kun finde dem med dit gæste-id.
- Brug Indstillinger › Support › Rapportér et problem i appen, som medtager dit id; eller
- send os dit gæste-id via e-mail, hvis du har det.
- Ellers slettes gæstedata automatisk efter 13 måneder uden aktivitet.
- Hvis du allerede har afinstalleret appen som gæst, har vi ingen mulighed for at identificere dine data (de er ikke knyttet til dit navn eller din e-mail), så vi kan ikke finde dem på anmodning. De slettes automatisk 13 måneder efter din seneste brug.
Hvad der slettes
Sletningen starter med det samme og fjerner:
- din konto: e-mailadresse, eventuel tilknyttet aliasadresse, registreringen af, at du bestod 18+-tjekket, sprog og din loginregistrering (Google, Apple eller e-mailkode);
- dine gemte historier og reaktioner (fjernes også fra de offentlige tællere);
- dine anmeldelser og dine præferencer for emner, lande og medier;
- dine enheder og notifikationstokens samt din notifikationshistorik;
- din historik over accept af vilkårene og din samtykkehistorik (markedsføringsmails og valg om Sælg eller del ikke);
- dine personaliseringsdata: de historier, du har fået vist, og dine interessescorer;
- eventuelle dataeksportfiler, der stadig venter på at blive downloadet.
Appen rydder også de data, der er gemt på din telefon, herunder gemte indstillinger, seneste søgninger og privatlivsvalg.
Hvad vi beholder, og hvorfor
| Hvad | Hvorfor | Hvor længe |
|---|---|---|
| En tom kontopost (ingen e-mail, aktivitet eller præferencer) | Så sletningen gennemføres sikkert, og den samme session ikke kan genoprette kontoen | Slettes helt efter 30 dage |
| Et hashet enheds-id og datoen for starten af din gratis læseperiode | Forhindrer, at den gratis periode genstartes ved at slette data eller geninstallere | 12 måneder fra den blev sat |
| En aldersspærredato for enheden (kun hvis alderstjekket viste, at brugeren var under 18) | Holder appen låst, indtil brugeren fylder 18 | Indtil den dato |
| En pseudonymiseret registrering af, hvilke versioner af vilkårene og privatlivspolitikken der blev accepteret, og hvornår (en nøglebaseret hash af bruger-id'et; ingen e-mail eller enheds-id) | Dokumentation for aftalen, hvis der rejses et retligt krav | 3 år |
| Krypterede databasebackups | Katastrofegendannelse | Slettede data forsvinder, efterhånden som backups udskiftes, inden for 14 dage |
| Nedbrudsrapporter (hvis du delte dem) | De er ikke knyttet til din konto, så de kan ikke findes og slettes enkeltvis | Op til 90 dage |
| Meddelelser om ophavsret eller juridiske meddelelser, du har sendt, og din e-mailkorrespondance med os | Juridisk dokumentation; din korrespondance | Se privatlivspolitikken |
Data, som andre opbevarer:
- Google AdMob, der viser belønningsvideoerne, kontrollerer sine egne annoncedata. Se Googles privatlivsindstillinger, og nulstil din enheds annonce-id.
- Login med Apple og Google: du kan også fjerne SwipelyNews i indstillingerne for dit Apple-id eller din Google-konto.
Godt at vide
- Du kan ikke fortryde en sletning. Hvis du kommer tilbage, starter du med en ny gæsteprofil.
- Din gratis læsetid hører til din telefon. Sletning af dine data genstarter den ikke.
- Download dine data først, hvis du vil have en kopi: Indstillinger › Privatliv › Download mine data.
- Afinstallation af appen sletter ikke dine data. Brug trinene ovenfor.
Spørgsmål? Kontakt support@swipelynews.com (emne: "Privacy request"). Se også vores privatlivspolitik.
Alle sprogversioner af dette dokument har samme gyldighed. Hvis de afviger fra hinanden, gælder den fortolkning, der er mest fordelagtig for dig.